perjantai 22. elokuuta 2014

Kiitos ja yksi pieni toivomus... :)

Iso kiitos teille kaikille, jotka blogiani luette ja muistatte minua viestein tänne Zagrebiin! Olin aivan hämmästynyt, kun huomasin laskurin näyttävän jo yli tuhatta vierailua blogissani... Tuntuu tosi hyvältä, kun tietää, että on paljon ihmisiä, jotka seuraavat matkaani ja odottavat uusia kuulumisia. Itse olen bloggaajana täysi keltanokka ja moni lukijoistakin on viestitellyt minulle, että ei ole onnistunut kommentoimaan blogiani. Valitettavasti en osaa auttaa tuossa ongelmassa, ehkä joku niistä lukijoista osaisi, jotka ovat osanneet kommentoida...

Yksi pieni toivomus minulla olisi teille lukijoilleni... Olisi tosi kiva tietää, ketkä kaikki blogiani seuraavat. Sivun alalaidassa on kohta, josta voi liittyä blogini lukijaksi. Olisin kovasti kiitollinen, jos mahdollisimman moni teistä liittyisi blogini "jäseneksi". Silloin kommentointikin ymmärtääkseni onnistuu vaivattomammin.

Sellaiseen kummalliseen ilmiöön olen tässä viime päivinä törmännyt, että yhä useammin yllätän itseni ajattelemasta englanniksi :) Äkkiä sitä näköjään ympäristöönsä sopeutuu. Silti on ollut aivan ihanaa, kun muutamana iltana tällä viikolla on saanut puhua ihan selvää suomea skypetellessä ystävien ja kotiväen kanssa. Tämä nykytekniikka on kyllä mukavaa, kun voi käytännössä ilmaiseksi pitää yhteyttä mistä päin maailmaa tahansa ystäviinsä! Ihanaa viikonloppua toivottelen teille kaikille ja mielelläni kuulen teidänkin kuulumisia! :)

2 kommenttia:

 1. Upeaa lueskella kokemuksistasi Merja! Kyllä täällä ahkerasti seurataan kulkuasi, vaikka kommentointi tuppaakin unohtumaan ;)

  Toiveeseesi liittyen: Jäseneksi liittyminen taitaa vaatia tilin ja kirjautumisen (Gmail/Google tms), ilmeisesti ilman ei onnistu... Mutta nyt olen minäkin seuraajana.

  Kokeilenpa tässä kommentointia ilman kirjautumista. Onnistuisikohan näillä ohjeilla: Klikkaa kommenttilinkkiä haluamasi tekstin alla. Avautuvalla sivulla kirjoita kommenttisi tekstikenttään. Valitse valintalistasta "Kommentti nimellä Nimetön" jos haluat sen anonyymisti tehdä tai sinulla ei ole sopivaa tiliä mihin kirjaudut. Klikkaa Julkaise-nappia painamalla. Näin ainakin minulla onnistui...

  Esikatselu-ikkunassa näyttää tulevan tuo "Todista että et ole robotti" -ikkuna. Ainakin itselläni tuo toistettava teksti oli aikasta epäselvää. Klikkailin sitä reload-nappia niin monta kertaa, että sopivan oloinen teksti löytyi ;)

  -Henri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Henri ohjeistasi! Toivottavasti niiden avulla kommentointi onnistuu nyt heiltäkin, jotka eivät aikaisemmin ole onnistuneet kommentoimaan. Ihanaa, että on ystäviä, jotka ymmärtää tietotekniikan ihmeellisyydetkin :) Ja mukava oli myös kuulla, että siellä seurataan reissuani! Rakkaat terkut teidän koko poppoolle!

   Poista