sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Walung - second try

Ensimmäinen reissu Walungiin oli pieni pettymys metelin ja liian monen ihmisen takia, mutta onneksi oli mahdollista ottaa uusiksi ja nyt oli reissu huomattavasti mukavampi! 

Our first trip to Walung was quite a letdown for me because of the noise and too many people. Fortunately we had a chance to do another trip and this time it was a lot of more fun!

Menomatkalla suuntasimme kohti synkkiä pilviä, jotka sitten repesivätkin ennen kuin olimme perillä. Onneksi oli pressu mukana, että saatiin tavarat peiteltyä ja itsekin oli ihan kiva kaivautua osiksi pressun alle sadetta pakoon.
We travelled towards to dark clouds on our way to Walung. Before we were there, it started to rain and actually it was pouring. Fortunately we had a tarp with us so we could cover our staff and it was nice to cover myself also. 

Sadetta riitti myöhään iltaan saakka, joten majapaikan rakentaminen tapahtui sateessa. Mutta kun pressu oli viritetty ja riippumatto sen alle, olikin niin mukava illan pimetessä makoilla riipparissa, lueskella iPadilta ja kuunnella sateen ropinaa.
It was raining all night so I had to make my camp when it was raining. When the tarp was up and the hammock hanging under it, it was so nice to lay down, read from iPad and listen to the raindrops when it was already dark outside.

Aamun valjettua sade oli pois ja nyt voi siirtyä makoilemaan rannalle riippumattoon kirjan kanssa. Tämä on juuri sitä, mitä näiltä viikonlopuilta odottaa!
The rain was gone in the morning and I was able to spend my time laying in another hammock on the beach and reading the book. This is just what I want for these weekends!

Karua ja niin kaunista! Laskuveden aika.
Rugged and so beautiful! Low tide.

Postikorttimaisema.
Post card view.

Tässä sillassa on jotain sykähdyttävää. Tykkään!
This bridge is so thrilling. I like it!

Toisena iltana pääsi ihailemaan auringonlaskuakin.
There was a beautiful sunset on the second night.


Näissä maisemissa kelpaa keinuskella.
Not bad place to swing.


Sama paikka laskuveden aikaan. Koko lahti oli käytännössä tyhjä vedestä.
Same place during the low tide. The whole gulf was out of water.Tämä kuva kertoo tiivistettynä viikonlopun tunnelmat.
This pic tells everything about the weekend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti